|
postrvi |
|
koromač |
|
rdeče paprike |
|
šalotka |
|
olja |
|
jušne osnove |
|
soli |
|
popra |
|
sesekljanega peteršilja |
|
suhega belega vina |
postrv, koromač, šalotka
Koromač očistimo in narežemo na lističe. V kozici segrejemo 1 žlico olja, dodamo koromač, prilijemo 1 dl jušne osnove, solimo in popramo ter dušimo približno 10 minut. Nazadnje lahko prilijemo nekaj kapljic belega balzamičnega kisa.
V drugi kozici segrejemo 1 žlico olja, dodamo na kockice narezano papriko in sesekljano šalotko, mešamo in pražimo, da šalotka postekleni. Nato solimo in popramo, prilijemo juho in pokrito dušimo 10 minut. Nazadnje omako zmiksamo s paličnim mešalnikom ali jo prepasiramo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.