|
svežega ali zamrznjenega jagodičja |
|
zvrhanih čajnih žličk zmlete želatine |
|
mleka |
|
sladke smetane |
|
sladkorja |
|
cvetličnega ali akacijevega medu |
jagodičje, zmleta želatina, mleko, cvetlični ali akacijev med...
V skodelici zmešamo 6 žličk želatine s 6 žlicami hladne vode in pustimo 10 minut, da želatina nabrekne. Med tem v posodi zavremo mleko, smetano, 2 žlici sladkorja in med. V vrelo mleko s smetano damo želatino, odstavimo in mešamo, da se želatina stopi, nato nalijemo v skledice in damo na hladno, da se strdi.
V skodelici zmešamo 1 zvrhano žličko želatine in 2 žlici vode. V kozici zmešamo jagodičje in 2 žlici sladkorja, segrejemo, dodamo želatino, premešamo in odstavimo. Jagodičje razdelimo v skledice s panakoto in dobro ohladimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.