|
na kocke narezane mehke govedine |
|
stročjega fižola |
|
velika mesnata rdeča paprika |
|
drobnega mladega krompirja |
|
velika čebula |
|
olja |
|
popra |
|
soli |
|
sladke paprike |
|
čiste juhe (goveje ali zelenjavne) |
|
sesekljanega peteršilja |
govedina, stročji fižil, paprika
Fižol in papriko očistimo in narežemo na koščke, krompir dobro umijemo, čebulo na drobno sesekljamo. V loncu ali visoki posodi segrejemo olje, dodamo čebulo in jo pražimo toliko časa, da postekleni in se zmehča.
Dodamo meso, ga začinimo s sladko papriko in popražimo, da spremeni barvo in se z vseh strani popeče. Dodamo še papriko in cel neolupljen krompir, solimo in popramo ter mešamo in pražimo še nekaj minut. Nato prilijemo juho in pokrito dušimo toliko časa, da je meso mehko in krompir kuhan.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.