|
pečenega piščančjega fileja |
|
mešane mlade solate |
|
avokada |
|
limone |
|
soli in popra |
|
majoneze |
|
olja |
pečen piščančji file, mešana mlada solata, avokado...
Solato operemo, odcedimo in v prtiču dobro osušimo. Pečen in ohlajen piščančji file na tanko narežemo. Avokado prepolovimo, odstranimo koščico, kožo olupimo in čvrsto meso narežemo na kocke. Takoj ga pokapljamo z limoninim sokom, da ne potemni.
Solato damo v plitvo skledo ali na krožnike, na sredino položimo rezine piščanca in vse potresemo s kockami avokada. V kozarčku s pokrovom zmešamo sol, poper, majonezo, limonin sok in olje ter prelijemo po solati.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.