Mlada solata s pečenim piščancem in avokadom

Čas priprave:

20 min

Tip jedi:

Solate

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Mlada solata s pečenim piščancem in avokadom
Sestavine
Št. oseb
pečenega piščančjega fileja
mešane mlade solate
avokada
limone
soli in popra
majoneze
olja

Opis

pečen piščančji file, mešana mlada solata, avokado...

Priprava

Solato operemo, odcedimo in v prtiču dobro osušimo. Pečen in ohlajen piščančji file na tanko narežemo. Avokado prepolovimo, odstranimo koščico, kožo olupimo in čvrsto meso narežemo na kocke. Takoj ga pokapljamo z limoninim sokom, da ne potemni.

Solato damo v plitvo skledo ali na krožnike, na sredino položimo rezine piščanca in vse potresemo s kockami avokada. V kozarčku s pokrovom zmešamo sol, poper, majonezo, limonin sok in olje ter prelijemo po solati.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.