|
Čkolada (70 % kakava) |
|
Nizkokaloričen jogurt |
|
beljak |
|
sladkor v prahu |
|
Jagodičevje (borovnice, maline, češnje ali mešanica vseh) |
Novo leto, nove zaobljube in nedvomno je med njimi tudi zdravo prehranjevanje.
Temno čokolado stopite v posodi, ki jo držite nad ponvijo vrele vode. Ko se stopi, jo pustite mirovati od 5 do 10 minut ter jo nato vmešajte v jogurt.
Beljaka stepite v sneg, vanj dodajte sladkor in vse skupaj mešajte, dokler ne postane trd. Tega nato žlico za žlico dodajajte v čokolado, ga počasi vmešavajte in pri tem ohranjajte čim več zraka.
Kozarce napolnite z izbranim jagodičevjem, ga prelijte z moussom in vse skupaj ohladite v hladilniku.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.