Mirna Reynolds Dobra karma

'Prej ali slej bo zelo premožna,' o slovenski ...

Sarah Pharis Svet24.si

Pošiljala njegove gole fotografije, nadeli so ji ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

tovarna-rog, evikcija, varnostniki, izgred, 19.1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ščiti, palice in plinski ...

janez cigler kralj pl2 Necenzurirano

Desetletje anticepilskega duha v zavodu ministra ...

hans-sigl Njena.si

Hans Sigl, kot ga še niste videli

na granici _NNL3 Njena.si

Marko (Šverc komerc) raje igra negativce

Čas priprave:

Skupni čas 40 min

Tip jedi:

Tip jedi Sladice in peciva

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Sestavine
75 g Čkolada (70 % kakava)
4 žlice Nizkokaloričen jogurt
2 kosa beljak
2 žlički sladkor v prahu
350 g Jagodičevje (borovnice, maline, češnje ali mešanica vseh)

Opis

Novo leto, nove zaobljube in nedvomno je med njimi tudi zdravo prehranjevanje.

Priprava

Temno čokolado stopite v posodi, ki jo držite nad ponvijo vrele vode. Ko se stopi, jo pustite mirovati od 5 do 10 minut ter jo nato vmešajte v jogurt.

Beljaka stepite v sneg, vanj dodajte sladkor in vse skupaj mešajte, dokler ne postane trd. Tega nato žlico za žlico dodajajte v čokolado, ga počasi vmešavajte in pri tem ohranjajte čim več zraka.

Kozarce napolnite z izbranim jagodičevjem, ga prelijte z moussom in vse skupaj ohladite v hladilniku.