Nabodala s svinjsko ribico

Čas priprave:

1 h 45 min

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Nabodala s svinjsko ribico
Sestavine
Št. oseb
svinjska ribica (file)
rdeča paprika
rumene paprike
soli
popra
olja

Opis

Nabodala s svinjsko ribico

Priprava

Očiščeno meso narežemo na 2 cm debele kose. Damo jih v manjšo skledo, potresemo s sladko papriko, solimo in popramo, pokapljamo z oljem ter pustimo počivati najmanj 1 uro, lahko pa tudi čez noč.

Svežo papriko očistimo in narežemo na enakomerno velike ploščice. Po 2 kosa mesa in papriko nanizamo na kovinska ali lesena nabodala. Spečemo jih na razgretem žaru, med pečenjem jih mažemo z marinado in enkrat obrnemo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.