|
ramsteka |
|
olimskega sira za žar |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
|
paradižnikove kaše |
|
gorčice |
govedina, sir + priloga
Meso narežemo na kocke, popramo, pokapljamo z oljem, premešamo in pustimo počivati najmanj 30 minut. Nato kocke mesa in sira nanizamo na kovinska nabodalca in jih spečemo na razgretem žaru. Med pečenjem jih enkrat obrnemo in kocke mesa premažemo z oljem.
Medtem v kozici segrejemo 1 žlico olja, dodamo paradižnikovo kašo, solimo in popramo ter dušimo 5 minut. Omako odstavimo in primešamo gorčico. Pečena nabodala solimo, prelijemo z omako in ponudimo s testeninsko ali riževo solato.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.