Nabodala z govedino in sirom

Čas priprave:

1 h

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Nabodala z govedino in sirom
Sestavine
Št. oseb
ramsteka
olimskega sira za žar
olja
soli
popra
paradižnikove kaše
gorčice

Opis

govedina, sir + priloga

Priprava

Meso narežemo na kocke, popramo, pokapljamo z oljem, premešamo in pustimo počivati najmanj 30 minut. Nato kocke mesa in sira nanizamo na kovinska nabodalca in jih spečemo na razgretem žaru. Med pečenjem jih enkrat obrnemo in kocke mesa premažemo z oljem.

Medtem v kozici segrejemo 1 žlico olja, dodamo paradižnikovo kašo, solimo in popramo ter dušimo 5 minut. Omako odstavimo in primešamo gorčico. Pečena nabodala solimo, prelijemo z omako in ponudimo s testeninsko ali riževo solato.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.