Nabodala z lososom in rakci

Čas priprave:

50 min

Tip jedi:

Glavne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Nabodala z lososom in rakci
Sestavine
Št. oseb
lososovega fileja brez kože
kozic
limeta
česna
olja

Opis

losos, kozie, limeta...

Priprava

Lososov file, ki smo mu odstranili kožo, narežemo na kocke. Damo jih v skledo, solimo in popramo, dodamo pretlačen česen, olje in limetin sok, premešamo in pustimo počivati vsaj 30 minut.

Kocke lososovega fileja in kozice nanizamo na lesena ali kovinska nabodalca in spečemo na razgretem žaru. Med pečenjem nabodala obrnemo in namažemo z marinado. Pečena nabodala ponudimo s krompirjevo ali kakšno drugo solato.

#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.