|
večja kumara |
|
fileja bele ribe (lahko oslič) |
|
jajca |
|
mleka |
|
zvrhani žlici moke |
|
soli |
|
popra |
|
masla |
|
sesekljanega peteršilja |
file bele ribe, kumara, testo
Pekač namažemo z maslom. Očiščeno ribo narežemo na kose. Kumaro olupimo in narežemo na 1 cm debele kose. Pečico ogrejemo na 180 stopinj.
Rumenjake ločimo od beljakov, nato beljake stepemo v čvrst sneg. Rumenjake dobro zmešamo z moko in mlekom, solimo in popramo, nato z lopatico previdno primešamo še beljake.
Kose ribe in kumare zložimo kot strešnike v namaščen pekač in prelijemo s testom ter potresemo s peteršiljem. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 30 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.