|
čokoladnih keksov (lahko tudi maslenih) |
|
stopljenega masla |
|
pasirane sladke skute |
|
sladkorja v prahu |
|
nastrgane limonine lupinice |
|
sladke smetane |
|
instatne želatine fix |
|
zlatih rozin |
|
posušenih brusnic |
|
ruma |
čokoladnih keksov, smetana, suhe brusnice
Rozine in brusnice namočimo v rumu, ki smo mu dodali malo sladkorja. Kekse zdrobimo ali v strojčku zmeljemo v fine drobtine. Dno tortnega modela obložimo s papirjem za peko. Drobtinam primešamo stopljeno maslo, dobro zmešamo in z zmesjo obložimo dno in obod modela.
Sladko smetano stepemo. Skuto zmešamo s sladkorjem in limonino lupinico, primešamo rozine in brusnice, sladko smetano in želatino. Skutni nadev stresemo v model in torto za najmanj 3 ure postavimo v hladilnik, da se nadev strdi.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.