|
jajci |
|
mleka |
|
zrezane rdeče paprike |
|
mala pločevinka tunine v olju |
|
soli |
|
popra |
|
sesekljanega peteršilja |
|
masla |
jajca, tuna, paprika
Tunino odcedimo in z vilicami razdrobimo, damo jo v ogreto teflonsko ponev, dodamo papriko, mešamo in pražimo 1 minuto, po okusu solimo in popramo. Preložimo na krožnik in ponev obrišemo s papirnato brisačo.
Jajci, mleko in za noževo konico soli stepemo. V ponvi stopimo maslo in vlijemo jajčno zmes. Ko je omleta na spodnji strani pečena in na vrhu še kremasta, polovico obložimo s tunino in papriko, potresemo jo s peteršiljem in prepognemo. Pečemo še nekaj sekund, nato omleto preložimo na ogret krožnik in jo takoj ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.