|
peresnikov |
|
češnjevih paradižnikov |
|
paradižnikove kaše |
|
mladi čebulici ali 1 manjša čebula |
|
nepasirane skute |
|
olivnega olja |
|
soli |
|
popra |
|
sesekljane bazilike |
peresniki, češnjev paradižnik, čebula, skuta....
Čebulico na drobno zrežemo. V kozici na olju popražimo čebulico, da postekleni, dodamo paradižnike in popražimo. Nato prilijemo paradižnikovo kašo, solimo in popramo, dodamo sesekljano baziliko in pokrito kuhamo 20 minut.
V loncu zavremo vodo za kuhanje testenin. Ko zavre, solimo, v krop stresemo testenine in jih skuhamo. Ko se paradižnikova omaka malo ohladi, primešamo skuto. Ko so testenine kuhane, vendar pod zobmi še čvrste, jih odcedimo in prelijemo z omako.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.