|
peresnikov |
|
večjega jajčevca |
|
česna |
|
paradižnikove kaše |
|
(1 skodelica) češnjevega paradižnika |
|
olivnega olja |
|
kaper |
|
zelenih izkoščičenih oliv (lahko polnjenih s papriko) |
|
soli |
peresniki, jajčevci, olive...
Jajčevec narežemo na 1 cm velike kockice in jih na vročem olju zlato popečemo. Dodamo na drobno sesekljan česen, solimo, premešamo, dodamo prepolovljene paradižnike in paradižnikovo kašo ter pokrito dušimo 15 minut.
V loncu pristavimo vodo za kuhanje testenin. Ko voda zavre, solimo, dodamo testenine in jih skuhamo tako, da pod zobmi ostanejo še čvrste.
Omaki dodamo kapre in na koleščke narezane olive, premešamo in kuhamo še 2 minuti. Kuhane testenine odcedimo, prelijemo z omako, premešamo in razdelimo na krožnike.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.