|
špargljev |
|
cvetkov cvetače |
|
korenja |
|
gomolja zelene |
|
graha |
|
pora |
|
masla |
|
čiste vrele juhe |
|
soli in popra |
|
drobnozrnatga belega riža |
šparglji, cvetača, korenje
Šparglje očistimo in narežemo na koleščke, vršičke pustimo cele. Korenček in zeleno olupimo in narežemo na kockice. Čebulico ali por narežemo na koleščke ali rezinice.
V loncu segrejemo olje in stopimo maslo, dodamo čebulico ali por, korenček in zeleno, mešamo in pražimo približno 2 minuti. Nato dodamo koleščke špargljev, grah in cvetačo, po želji še riž, premešamo, prilijemo vrelo juho in 1 l vroče vode, zavremo in kuhamo približno 10 minut. Na koncu dodamo vršičke špargljev in kuhamo še 5 minut, po okusu dosolimo in popramo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.