|
piščančjih krač ali 9 perutnic |
|
(steblo) pora |
|
rdečega in 1 rumen korenček |
|
glavica brokolija |
|
olja |
|
soli in popra |
|
riža parboiled, ki se ne razkuha |
|
kokošje jušne kocke |
piščančje krače, por, brokoli, riž....
Zelenjavo očistimo, por narežemo na koleščke, korenček na paličice, brokoli razdelimo na cvetke. V posodi na olju popečemo kose piščanca, dodamo por in narezan korenček, solimo in popramo ter mešamo in pražimo 2 minuti.
Nato dodamo riž, premešamo in malo popražimo. Nato prilijemo 1 l vroče vode, dodamo nadrobljeno jušno kocko, premešamo in kuhamo približno 15 minut, da se riž skuha. Nekaj minut pred koncem kuhanja primešamo še cvetke brokolija.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.