|
riža parboiled, ki se ne razkuha |
|
na kocke narezanega pršuta |
|
v trdo kuhani jajci |
|
mladi čebulici z zelenjem |
|
zrela paradižnika |
|
sesekljanega peteršilja |
|
soli in popra |
|
jabolčnega kisa |
|
olja |
riž, pršut, kuhana jajca...
Riž skuhamo v slani vodi, nato ga stresemo v cedilo, splaknemo pod tekočo vodo in dobro odcedimo. Jajci olupimo in sesekljamo. Čebulici z zelenjem narežemo na koleščke. Paradižnika narežemo na kockice.
V skledi zmešamo riž, pršut, sesekljani jajci, čebulici, kockice paradižnika in peteršilj. Po okusu solimo in popramo, pokapljamo z oljem in kisom ter znova premešamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.