|
cela piščančja fileja |
|
čiste kurje juhe |
|
majoneza |
|
pločevinka tunine v olivnem olju |
|
limoninega soka |
|
sesekljanih filejev inčunov |
|
vloženih kaper |
|
izkoščičenih črnih oliv |
|
sveže bazilike ali peteršilja za okras |
piščančji file, tuna, inčuni
Meso damo v posodo, zalijemo z juho, da ga pokrije, zavremo in na zmerni temperaturi pokrito kuhamo 20 minut. Odstavimo in pustimo, da se popolnoma ohladi.
Tunino dobro odcedimo in razdrobimo z vilicami, fileje inčunov sesekljamo in zmečkamo. Olive narežemo na obročke. Tunino, inčune, limonin sok in kapre v skledici dobro zmešamo, pokrijemo in damo za 2 uri v hladilnik, da se okusi prepojijo.
Hladno meso po diagonali narežemo, zložimo na servirni krožnik ali v plitvo skledo, prelijemo z omako in okrasimo z olivami in baziliko ali peteršiljem. Ostanek omake postrežemo posebej.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.