|
piščančja bedra |
|
neškropljena limona |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
|
manjša čebula |
|
večji korenček |
|
krompirji |
|
zelena bučka |
piščančja bedra, bučka, krompir
Limono narežemo na koleščke, posolimo in popramo. Na zgornjem delu bedra s prsti previdno ločimo kožo od mesa in vmes damo po 2 koleščka limone. Čebulo olupimo in narežemo na lističe, korenček ostrgamo in narežemo na paličice, prav tako narežemo bučko. Krompir olupimo, narežemo in v slani vodi kuhamo 5 minut.
V veliki ponvi na vročem olju zlato popečemo piščančja bedra. Nato jih obrnemo in popečemo, dodamo čebulo, korenje, bučko in deloma kuhan krompir. Solimo in popramo, prilijemo nekaj žlic vode ali čiste juhe in pokrito pečemo še približno 20 minut, da se meso zmehča in zelenjava skuha.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.