|
odmrznjenega listnatega testa |
|
marcipanove mase |
|
sladke smetane |
|
zmletih mandljev |
|
sladkorja |
|
hrušk (lahko vložene) |
|
čokoladnih kapljic |
listnato testo, marcipanova masa, zmleti mandeljni...
Marcipanovo maso narežemo na kockice. V kozici segrejemo smetano in 2 žlici sladkorja, dodamo marcipan in mešamo, da se stopi, nato primešamo še zmlete mandlje in pustimo, da se zmes ohladi. Testo zvaljamo in ga položimo v plitev pravokotni pekač. Pečico ogrejemo na 200 stopinj.
Na testo damo marcipanovo zmes, na to naložimo rezine hrušk in jih posujemo s sladkorjem. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 20 minut, nazadnje pečeno pito posujemo s čokoladnimi kapljicami in pustimo, da se ohladi.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.