|
jajčevca |
|
zelo majhnih bučk ali 1 srednje velika |
|
mladih čebulic |
|
češnjevih paradižnikov |
|
soli |
|
olivnega olja |
|
belega balzamičnega kisa |
jajčevec, bučke, mlade čebulice...
Jajčevec narežemo na 3 do 5 mm debele rezine, jih posolimo in damo v cedilo ter pustimo 20 minut, da se odcedijo. Male bučke po dolžini prerežemo ali narežemo na rezine, češnjevce in čebulice prerežemo.
Rezine jajčevca osušimo na papirnatih brisačah. Zelenjavo na tenko premažemo z oljem in spečemo na žaru. Pečeno zelenjavo zložimo na krožnik, posolimo, pokapljamo z oljem in balzamičnim kisom ter pustimo, da se ohladi in se okusi prepojijo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.