|
francoske štruce |
|
zrnatega sira - skute (cottage cheese) |
|
v trdo kuhanih jajc |
|
kislih kumaric |
|
v kisu vloženih kaper |
|
v olju vloženih suhih paradižnikov |
|
sesekljanega peteršilja |
|
soli in popra po okusu |
Sestavine za 6 do 8 oseb: francoska štruca, skuta (cottage cheese), kuhana jajca, kisle kumarice...
Štruco na sredini prerežemo, nato izdolbemo sredico in jo na drobno nadrobimo. Jajca olupimo in sesekljamo. Kumarice, kapre in vložene suhe paradižnike prav tako sesekljamo. Paradižnike lahko nadomestimo tudi z olivami ali z vloženim hrenom.
V skledi zmešamo zrnati sir, sesekljana jajca, kumarice, kapre in paradižnike. Nato primešamo še sesekljan peteršilj, po okusu solimo in popramo. Izvotljeno štruco napolnimo z nadevom, polovici sestavimo, vse dobro zavijemo v aluminijasto ali v prozorno folijo in postavimo za najmanj 2 uri v hladilnik. Štruco narežemo na koščke, tik preden z njimi postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.