|
enako velikih čvrstih paradižnikov |
|
(1 skodelica) kuhanega kuskusa |
|
mlade čebulice |
|
dimljenega sira |
|
črnih oliv |
|
v kisu vloženih kaper |
|
sesekljanega peteršilja |
|
olivnega olja |
|
limoninega soka |
|
soli in popra |
paradižniki, kuskus, dimljeni sir, peteršilj....
Paradižnikom odrežemo kapice s pecljem, nato jih z žličko izdolbemo, posolimo in obrnjene pustimo, da se odcedijo. Odrezane dele zrežemo na kockice.
Čebulici na drobno zrežemo, sir narežemo na kockice, olive narežemo. Kuhanemu kuskusu primešamo čebulico, sir, olive, kapre in peteršilj. Po okusu solimo in popramo, zabelimo z oljem in limoninim sokom ter premešamo.
Odcejene paradižnike napolnimo s kuskusovo solato in ponudimo kot predjed ali kot prilogo, najbolje k mesu ali ribam na žaru.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.