|
paradižniki na vejici |
|
pločevinka tunine v slanici |
|
črnih oliv brez koščic |
|
olivnega olja |
|
limoninega soka |
|
svežega sesekljanega peteršilja |
|
zrezanega drobnjaka (po želji) |
|
soli |
|
popra |
paradižnik, tuna, olive
Paradižnikom odrežemo vrh s pecljem, nato z žličko izdolbemo semena, notranjost posolimo in obrnjene paradižnike postavimo na krožnik, da se odcedijo.
Tunino odcedimo, stresemo v skledo, z vilicami jo nadrobimo, dodamo narezane olive, peteršilj in drobnjak, olje in limonin sok ter premešamo, po okusu dosolimo in popramo. Odcejene paradižnike napolnimo s pripravljenim nadevom, pokrijemo s kapicami in ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.