Polnjeni sveži paradižniki s tunino in olivami

Čas priprave:

5 min

Tip jedi:

Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Polnjeni sveži paradižniki s tunino in olivami
Sestavine
Št. oseb
paradižniki na vejici
pločevinka tunine v slanici
črnih oliv brez koščic
olivnega olja
limoninega soka
svežega sesekljanega peteršilja
zrezanega drobnjaka (po želji)
soli
popra

Opis

paradižnik, tuna, olive

Priprava

Paradižnikom odrežemo vrh s pecljem, nato z žličko izdolbemo semena, notranjost posolimo in obrnjene paradižnike postavimo na krožnik, da se odcedijo.

Tunino odcedimo, stresemo v skledo, z vilicami jo nadrobimo, dodamo narezane olive, peteršilj in drobnjak, olje in limonin sok ter premešamo, po okusu dosolimo in popramo. Odcejene paradižnike napolnimo s pripravljenim nadevom, pokrijemo s kapicami in ponudimo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.