|
pinjol |
|
v olje vloženega posušenega paradižnika |
|
oz. 1/2 malega lončka kisle smetane |
|
sira z modro plesnijo |
|
ostre dijonske gorčice |
|
na grobo naribanega poltrdega sira |
|
bagete (ozka francoska štruca) |
|
olivnega olja |
pinjole, vloženi posušeni paradižnik, kisla smetana, naribani poltrdi sir...
Pinjole v ponvi brez maščobe zlato popečemo. Ko se ohladijo, jih na grobo sesekljamo.
Narezan paradižnik, kislo smetano, sir z modro plesnijo in gorčico zmiksamo, primešamo nariban sir in pinjole.
Francosko štruco poševno narežemo na rezine, zložimo jih na pekač in v ogreti pečici svetlo popečemo. Še tople kruhke takoj ponudimo s sirovim namazom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.