Popečeni kruhki s sirovim namazom

Čas priprave:

20 min

Tip jedi:

Namazi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Popečeni kruhki s sirovim namazom
Sestavine
Št. oseb
pinjol
v olje vloženega posušenega paradižnika
oz. 1/2 malega lončka kisle smetane
sira z modro plesnijo
ostre dijonske gorčice
na grobo naribanega poltrdega sira
bagete (ozka francoska štruca)
olivnega olja

Opis

pinjole, vloženi posušeni paradižnik, kisla smetana, naribani poltrdi sir...

Priprava

Pinjole v ponvi brez maščobe zlato popečemo. Ko se ohladijo, jih na grobo sesekljamo.

Narezan paradižnik, kislo smetano, sir z modro plesnijo in gorčico zmiksamo, primešamo nariban sir in pinjole.

Francosko štruco poševno narežemo na rezine, zložimo jih na pekač in v ogreti pečici svetlo popečemo. Še tople kruhke takoj ponudimo s sirovim namazom.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.