Puranja nabodala z bučko

Čas priprave:

1 h 45 min

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Puranja nabodala z bučko
Sestavine
Št. oseb
puranjega fileja v kosu
zelena bučka
limoninega soka
olja
soli
popra

Opis

puran, bučke

Priprava

Meso narežemo na kocke, solimo in popramo, pokapljamo z limoninim sokom in oljem, premešamo in pustimo stati najmanj 1 uro.

Bučko narežemo na široka kolesca. Kocke mesa in kolesca bučke nanizamo na kovinska nabodala. Spečemo jih na razgretem žaru, med pečenjem jih premažemo z oljem in obrnemo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.