|
puranjega fileja v kosu |
|
špargljev |
|
parmezana |
|
začimbnega posipa |
|
olja |
|
čiste zelenjavne ali kurje juhe |
puranje meso, šparglji, riž
Meso z nožem oblikujemo v večji enakomerno debel kos pravokotne oblike. Šparglje v vreli slani vodi kuhamo 8 minut.
Meso popramo, posujemo z začimbnim posipom in parmezanom, nanj damo odcejene šparglje in zvijemo v rulado. Najprej rulado povežemo s kuhinjsko vrvico, nato jo v primerno veliki posodi na vročem olju z vseh strani popečemo
Ko je rulada popečena, prilijemo vročo juho in pokrito dušimo 35 minut. Vmes rulado večkrat obrnemo. Ko juha izpari in je meso pečeno, odstavimo in pustimo 10 minut počivati. Nazadnje rulado narežemo in postrežemo s šparglji ter z dušenim ali kuhanim rižem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.