|
večji rdeč korenček |
|
debela peteršiljeva korenina |
|
manjša rumena koleraba |
|
mlada kolerabica |
|
špargljev |
|
olja |
|
masla |
|
sladke smetane |
|
jedilnega škroba |
|
sol in poper |
korenček, šparglji, koleraba
Zelenjavo očistimo in narežemo na koleščke ali na kockice, šparglje narežemo na 1 cm dolge koščke.
V posodi segrejemo olje in stopimo maslo, dodamo vso zelenjavo razen nežnih vršičkov špargljev, mešamo in pražimo 2 minuti, solimo in popramo. Nato prilijemo 1,5 l vroče vode, zavremo in pokrito kuhamo približno 20 minut.
Smetani primešamo škrob. Ko je zelenjava mehka, dodamo vršičke špargljev, vmešamo smetano, kuhamo še 3 minute in odstavimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.