|
(2 skodelici) kuhanega in ohlajenega dolgozrnatega riža |
|
koščkov mesa na žaru ali v ponvi pečene ribe |
|
rdeče in 0,5 kos rumene paprike |
|
za dober prst debeli bučki |
|
olja |
|
črnih oliv brez koščic |
|
majoneze |
|
sesekljanega peteršilja |
|
belega balzamičnega kisa |
|
soli |
|
popra |
dolgozrnati riž, pečena riba, rdeča, rumena paprika, bučka....
Papriko očistimo in narežemo na kockice, bučki na koleščke. V kozici zavremo nekaj žlic vode in 2 žlici olja, dodamo papriko in solimo. Pokrito dušimo 3 minute, nato dodamo še koleščke bučke, premešamo in dušimo še 1 minuto.
Rižu dodamo koščke pečenega ribjega mesa brez kosti in kože, odcejeno dušeno papriko in bučko, na koleščke narezane olive, peteršilj in majonezo. Vse previdno premešamo, po okusu dosolimo in popramo ter poškropimo s kisom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.