|
zrelega paradižnika |
|
mlade čebulice |
|
korenčka |
|
(1 steblo) belušne zelene |
|
manjše bučke |
|
olivnega olja |
|
soli in popra |
paradižnik, mlada čebulica, belušna zelena, bučke....
Paradižnik za nekaj minut potopimo v vrelo vodo, nato ga olupimo in nasekljamo. Čebulico, korenček in zeleno sesekljamo. Bučko na grobo naribamo ali na drobno zrežemo.
V posodi segrejemo olje, dodamo sesekljano zelenjavo in popražimo. Dodamo nasekljan paradižnik in bučko, mešamo in pražimo še nekaj minut, nato prilijemo vročo vodo, zavremo, solimo in kuhamo približno 15 minut.
Nazadnje juho zmiksamo, popramo in po okusu dosolimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.