|
kumara |
|
rdeči radič |
|
kitajsko zelje |
|
čičerika |
|
redkvica |
|
soli |
|
majoneze |
|
jabolčnega kisa |
Po praznikih, ko smo presiti vsakovrstnih dobrot in hladilnik ni več nabito poln, se nam bo za predjed zelo prilegla z vitamini bogata solata.
Radič in zelje očistimo, umijemo, dobro odcedimo in narežemo na trakove.
Umito kumaro in redkvice narežemo na koleščke.
V plitvo skledo ali na pladenj naložimo radič in zelje, na vrh damo koleščke kumare in redkvic ter potresemo z odcejeno čičerko. Majonezo, sol in kis zmešamo in prelijemo po solati.
Ponudimo kot predjed s popečenim kruhom ali kot solato.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.