|
sardonov |
|
češnjevih paradižnikov |
|
bele čebule |
|
olivnega olja |
|
soli |
|
popra |
|
sesekljanega peteršilja |
|
špagetov |
sardoni, češnjev paradižnik, čebula, olivno olje....
Sardone očistimo ter jih filiramo tako, da jim odstranimo glave in hrbtenico. Čebulo olupimo in narežemo na tanke lističe. Češnjeve paradižnike prepolovimo. V loncu zavremo vodo za kuhanje špagetov.
V ponvi na olju popražimo lističe čebule. Ko postekleni, dodamo fileje sardonov in popražimo, nato dodamo polovičke češnjevih paradižnikov, solimo in popramo ter pokrito dušimo od 10 do 15 minut.
Ko voda za špagete zavre, jo solimo in dodamo špagete. Ko so kuhani, vendar pod zobmi še čvrsti, jih odcedimo, razdelimo na krožnike in prelijemo z omako, ki smo ji nazadnje dodali peteršilj.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.