ŠPARGLJEVA TLAČENKA

Čas priprave:

20 min

Tip jedi:

Priloge

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
ŠPARGLJEVA TLAČENKA
Sestavine
Št. oseb
tlačenka najboljše kakovosti
šparglji
rdeča čebula
bela čebula
olja
kisa
soli
popra

Opis

tlačenka najboljše kakovosti, šparglji, rdeča in bela čebula, olje, kis, sol, poper

Priprava

Tlačenko narežemo na kvadratne koščke, čebulo pa na tanke lističe. Skuhamo samo mehki del špargljev. V skledo damo koščke tlačenke, čebulo, po želji popopramo in posolimo, dodamo olje in kis ter vse skupaj dobro premešamo. Tako začinjena tlačenka naj počiva vsaj 10 minut. Nato dodamo kuhane šparglje in še enkrat dobro premešamo. Ponudimo za predjed ali za malico s kruhom.

#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.