Surova paradižnikova omaka

Čas priprave:

1 h

Tip jedi:

Omake

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Surova paradižnikova omaka
Sestavine
Št. oseb
veliki mesnati paradižniki
olivnega olja
bazilike
soli
svežega mletega popra

Opis

paradižniki, olivno olje, bazilika....

Priprava

Paradižnik zrežemo na kockice ter jih stresemo v skledo, semena in tekočino zavržemo. Dodamo sesekljano baziliko, solimo in popramo po okusu, prelijemo z olivnim oljem, premešamo in na sobni temperaturi pustimo stati najmanj 1 uro, da se okusi prepojijo.

Testenine skuhamo v slani vodi. Ko so kuhane, vodo odlijemo v skledo, da se ta ogreje. Nato v ogreto skledo stresemo odcejene testenine, jih prelijemo z omako in premešamo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.