|
svinjski file |
|
posušenih paradižnikov |
|
timijana |
|
soli in popra |
|
suhega belega vina |
|
olivnega olja |
svinjski file, posušeni paradižniki, belo vino...
Paradižnik, vino in 2 žlici olja damo v majhno kozico, zavremo, pokrito kuhamo 5 minut, odstavimo in pustimo najmanj 30 minut. Nato paradižnike zrežemo, po okusu solimo in popramo ter zmešamo s timijanom.
V svinjski file zarežemo z ostrim nožem, da ga preluknjamo po vsej dolžini. Odprtino v mesu napolnimo s paradižnikom, nato file solimo in popramo, premažemo z oljem, zavijemo v aluminijasto folijo in v pečici, ogreti na 220 stopinj, pečemo 25 minut.
Pečeno meso pustimo počivati 10 minut, nato ga odvijemo, narežemo in ponudimo z rdečim rižem ter kuhano zelenjavo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.