|
drobnih rokavčkov ali polžkov |
|
mali zeleni bučki |
|
dimljenega sira |
|
olja |
|
kisa |
|
do 6 žlic majoneze |
|
soli in popra |
|
ali 2 žlici sesekljanega peteršilja |
Sestavine za 4 do 6 oseb: drobni rokavčki ali polžki, zelene bučke, dimljen sir....
V posodi zavremo vodo, solimo, dodamo 1 žlico olja in testenine. Ko so kuhane, vendar pod zobmi še čvrste, jih dobro odcedimo in stresemo v skledo. Bučki narežemo na kocke in sir na kockice.
Polovico vode od kuhanja testenin zavremo, dodamo kis in na kocke narezane bučke ter kuhamo 2 minuti. Kuhane bučke dobro odcedimo in dodamo testeninam.
Ko se vse testenine in bučke ohladijo, dodamo na kockice narezan sir, peteršilj in majonezo, premešamo in po okusu dosolimo in popramo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.