Gurmanska omaka za šparglje

Čas priprave:

25 min

Tip jedi:

Omake

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Gurmanska omaka za šparglje
Sestavine
Št. oseb
rumenjaka
hladne vode
soli
mletega belega popra
masla
limoninega soka

Opis

Domača holandska omaka

Priprava

Rumenjaka razžvrkljamo z vodo, solimo, popramo in stepamo z metlico nad paro, da se masa zgosti. Nato košček za koščkom dodajamo maslo in ves čas mešamo. Z maslom dodajamo po kapljicah tudi hladno vodo. Vsak košček masla dodamo šele takrat, ko je prejšnji že popolna raztopljen. Omaka mora biti gosta, na koncu jo solimo in dodamo limonin sok.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.