|
svežega ali zamrznjenega lososovega fileja |
|
malih listov mlade špinače |
|
olivnega olja |
|
limoninega soka |
|
masla |
|
soli |
|
popra |
losos, mlada špinača, olivno olje
Kose lososovega fileja solimo in popramo, poškropimo z limoninim sokom in pustimo počivati najmanj 10 minut. Nato kose fileja premažemo z oljem.
Špinačo dobro umijemo in odcedimo. V ponvi stopimo maslo, dodamo špinačo in dušimo približno 5 minut, vmes jo premešamo in nazadnje solimo.
Na žaru ali v rebrasti ponvi pečemo kose lososovega fileja približno 3 minute. Nato jih previdno obrnemo in pečemo še 2 minuti. Še vroče ponudimo z dušeno špinačo, zraven ponudimo slan krompir, krompirjev pire ali kuhan riž.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.