|
jajca |
|
kajzarica |
|
čebula |
|
paradižniki |
|
skute |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
|
sesekljanega peteršilja |
paradižnik, skuta, jajca
Čebulo olupimo in na drobno sesekljamo. Paradižnikom odstranimo semenje in čvrsto meso zrežemo na kockice. Žemljici prerežemo in spodnji polovici odvzamemo nekaj sredice. Jajca ubijemo v skodelo in jih narahlo stepemo.
V ponvi segrejemo olje, dodamo čebulo, mešamo in pražimo, da čebula postekleni. Nato dodamo paradižnik, solimo in popramo, naprej mešamo in pražimo nekaj minut.
Ko tekočina povre, vmešamo jajca, naprej pražimo in mešamo. Ko jajca zakrknejo, dodamo skuto in peteršilj, premešamo in odstavimo. Z vročo jajčno zmesjo napolnimo žemljice in takoj ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.