|
moke |
|
sladkorja |
|
margarine |
|
jajce |
|
stebel rabarbare |
|
sladkorja v prahu za posip |
moka, margarina, rabarbara....
Moko pomešamo s sladkorjem, dodamo na kockice narezano maslo in jajce ter na hitro zgnetemo v testo. Na pomokani delovni površini ga zvaljamo na debelino 0,5 cm in razrežemo na enako velike kvadrate. Rabarbaro olupimo in narežemo, na vsak kvadrat testa po diagonali položimo po 2 koščka rabarbare, nasprotna vogala testa dvignemo, prekrijemo in zlepimo. Pečico ogrejemo na 200 stopinj. Pekač obložimo s papirjem za peko, nanj zložimo žepke in ga postavimo v ogreto pečico. Pečemo približno 20 minut, nato žepke potresemo s sladkorjem v prahu.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.