|
kruha za opečenec (toast) |
|
masla |
|
jajc |
|
sladkorja |
|
vaniljinega sladkorja |
|
mleka |
|
večje hruške |
|
temne čokolade |
kruh za opečenec (toast), jajca, mleko, hruška...
Plitev pekač dobro namažemo z maslom. Kruh narežemo na kockice in jih stresemo v pekač. V skledi penasto umešamo jajca s sladkorjem in vaniljinim sladkorjem, nato primešamo še mleko. Približno 2/3 jajčne zmesi prelijemo po kruhu in pustimo 5 minut, da se ta napoji.
Pečico ogrejemo na 170 stopinj. Na kruh v pekaču naložimo na rezine narezano hruško, vse potresemo z nalomljeno čokolado in prelijemo s preostankom jajčne zmesi. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 20 minut, da se jajčna zmes strdi.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.