|
testenin za lazanjo |
|
špinače |
|
mehkega sira feta |
|
puste nepasirane skute |
|
jajca |
|
soli in popra |
|
masla |
testenine za lazanjo, špinača, sir feta
Liste testa postopoma skuhamo v veliki količini slane vode, vendar morajo pod zobmi ostati še čvrsti. Kuhane liste testa sproti polagamo na čist prtič, da se odcedijo in se med seboj ne zlepijo. Dno pekača dobro namažemo z maslom.
Špinačo v vodi od kuhanja testenin kuhamo 3 minute, nato jo dobro odcedimo in na grobo nasekljamo. Sir, skuto in jajci dobro zmešamo, nato primešamo špinačo, po okusu dosolimo in popramo. Na krajši konec vsakega lista testa damo nekaj nadeva, zvijemo, prerežemo na polovico in zvitke pokonci postavimo v pekač.
Pečico ogrejemo na 170 stopinj. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo 20 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.