vida-trotovšek
Jana

Vidinih 100 let: Smeh je pol zdravja

Izidor Krivec
Necenzurirano

Razkrivamo: tožilstvo blokiralo hrvaški prevzem Celjskih mesnin

njena.si
njena.si njena.si
Ljubezen po domače / stran 4

#horoskop

Devica
Znova ste tik pred opravljanjem neke naloge zmedeni in neodločni. Moti vas vse, čeprav pravzaprav veste, da gre za malenkosti. Varujte svoje skrivnosti.
Zapri
Bik
Na nekaj ste se že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste organizirani in sistematični. Ne bodite prezahtevni, posebno v odnosih z mlajšimi.
Zapri
Škorpijon
Nekoliko nejevoljni boste in bolj počasni. Ne zastavljajte si večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol, pa še nekdo od prijateljev bo nezadovoljen.
Zapri
Ribi
Dan bo prava svetla točka, posebno kar zadeva stike. Pričakovali ste drugačno energijo, okoliščine vas prepričujejo, da presenečenjem še zdaleč ni konca.
Zapri
Strelec
Prijeten dan je pred vami, saj imate priložnost, da rešite zadeve tako doma kot s partnerjem. Na potezi ste vi, zato le pohitite, posebno v večernih urah.
Zapri
Tehtnica
Ste v zapletenem obdobju, zato se nikakor ne morete zbrati. Marsikaj poteka drugače od pričakovanega. Tokrat boste zmedeni, ker nekdo ne izpolnjuje obljub.
Zapri
Kozorog
Časa bo dovolj za vse, kar bi radi počeli. Vse je odvisno od vtisa, ki ga boste pustili, zato k stvarem pristopite optimistično, saj boste tako najuspešnejši.
Zapri
Oven
Umaknite se iz vrveža. Napolnite si baterije in začnite uživati v življenju. Zdi se, da si jih boste najlažje napolnili z urejanjem doma ali sprehodi v naravi.
Zapri
Vodnar
Dopoldne namenite bližnjim. Tako boste hitro spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Želite si urediti vtise, na katere morda še niste pripravljeni.
Zapri
Lev
Čakate na nekaj odgovorov in danes boste še polni upanja ter pričakovanj. Vsekakor je mogoče, da se to zgodi pozneje, kot upate, zato nikar ne prehitevajte.
Zapri
Rak
Namenite več časa sebi, klepetajte in se družite z vsemi, ki so vam pri srcu. Srečanje vam bo pospešilo srčni utrip. Pazite le pri vožnji, saj boste raztreseni.
Zapri
Dvojčka
Nekdo, ki ga komaj poznate, vas bo prosil za uslugo. Ker bo šlo za malenkost, boste zadevo sprejeli brez razmisleka, vendar vam bo že kmalu morda žal.
Zapri