Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Potrebuješ nova oblačila?

24. 8. 2014; 16.32
Avtor: Katja Kaja
uvodna

foto: Vintage Vikend

Šola se bliža ti pa še nimaš nove garderobe? Obišči Nostalgično umetniški sejem, zagotovo boš našla kaj zase.

Zadnjo soboto v mesecu avgustu in zadnjo soboto pred novim šolskim letom, se bo v ljubljanskem parku Tabor odvijal zadnji letošnji Nostalgično umetniški sejem. Letos spomladi si morda enega že obiskala, v zadnjih vzdihljajih poletja pa je priložnost, da se srečaš z nostalgijo in umetnostjo, ki ju ponuja tokratni.

Peta obletnica znamke Vintage Vikend bo poskrbela za zabavo, ki jo bodo začinile zimzelene melodije, torta, limonada in še kaj. Celoten dogodek pa ti bo na enem mestu ponudil združeno ponudbo slovenskih kreativcev in vintage ponudnikov. Tako boš lahko izbirala med številno ponudbo in unikatnimi kosi. Odlična priložnost, da si izbereš kak nov kos oblačila ali modnega dodatka za začetek novega šolskega leta, hkrati pa se lahko naučiš še kaj novega in to direktno iz prve roke.

V senci krošenj se bo čas odvrtel nazaj, za kar bo poskrbela pestra ponudba oblačil, nakita ter modnih dodatkov iz druge roke, ki jih bodo na ogled postavili naslednji vintage ponudniki: Miss Vandelej / Irina Kysselef / Valking / Kredenca / Vintage Vikend / Vintage sunglasses and frames / Vintage Getaway /  Mellow Moose Station / 1st hand warehouse / EGP / 2nd chance / Stara roba nova raba / Tralala vintage.

Če še ne veš kaj boš počela v soboto 30. avgusta, potem je ena izmed možnosti zagotovo Nostalgično umetniški sejem, ki se bo pod krošnjami ljubljanskega parka Tabor odvijal med 10. in 18. uro. Se vidimo?

foto: Vintage Vikend

prejšnji članek
Selena Gomez znova podlegla ...
Lepotičenje
Selena Gomez znova podlegla ...
naslednji članek
Matjaž Kumelj
Obsedena!
Matjaž Kumelj
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.