zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naredi sama: Šolski dodatki

1. 9. 2016; 06.30
Avtor: K.M.
1tlvud
Jutri se prične šola, ti pa še brez torbe?

Šolske torbe so za domačo izdelavo kar zahtevne. Če seveda doma nimaš kakšnega umetnika, ki jih je naredil že nekaj, drugače pa moraš biti kar pazljiva. Težava je predvsem v tem, da šolske potrebščine kar težke, kar pa lahko ob nepravilni torbi vpliva na tvojo hrbtenico. Kljub temu pa smo zbrali nekaj predlogov s katerimi boš lahko ustvarila torbo, ki jo boš lahko uporabljala, če v njej ne boš nosila previsoke teže, ali pa ob izletih ter športnih aktivnostih. Če ne drugače, pa verjamemo, da zna marsikatera mati narediti tako posebno torbo, da bi jo kupili tudi mi.

S tekstilnimi barvami lahko popestriš skoraj vsak nahrbtnik.


Nad doma narejenimi torbami bodo navdušene vse sošolke, saj bo tvoja najbolj unikatna, posebna, izstopajoča in narejena tako, kot si boš želela sama. Hkrati lahko preurediš nahrbtnik, ki si ga že uporabljala. To pa lahko storiš z različnimi materiali. Od sponk, kosov blaga in drugih tkanin, trakov, elastik, vrvic, gumbov, netov ... Možnosti je res veliko! Tako lahko tudi čisto preprost črni nahrbtnik postane najbolj vroč in barvit šolski kos. Najboljše pri vsem pa je to, da lahko preurediš čisto vsak kos, nahrbtnik, torbo, vrečko, ki spominja na šolsko torbo in jo dejansko spremeniš v njo. 

Na nahrbtnik lahko dodaš različne materiale. Čipke, blago, nete, sponke ...


Plus točke:
- tvoja torba bo popolnoma unikatna. Tako boš postavila tudi mini modno smernico, saj ni bojazni, da bi imela v razredu še kakšna enako.
- sama si lahko izbereš barvo, barvno kombinacijo in vzorce, ki bodo zaokrožili tvoj stil
- če jo boš ustvarila sama, boš na njo še bolj pazila. Podobno se bo zgodilo tudi, če jo bo naredila tvoja mati in ji boš pri tem pomagala.
- privarčevala boš nekaj denarja, ki ga bi drugače porabila za nakup nove torbe
- na ta način boš imela lahko narejeno celotno šolsko kolekcijo. V blago ali podoben vzorec lahko oviješ tudi kakšno šolsko knjigo.
- če ti na torbi kaj ne bo všeč, lahko le-to doma hitro popravite, ji kaj dodate ali odstranite. Takšna torba pa lahko s tabo tudi 'odrašča'.

Nekatere ideje pa lahko pridobiš tudi v spodnjem videoposnetku, ki je sicer v angleščini, a so DIY ideje tako dobro prikazane, da jih lahko brez težav posnameš. 



prejšnji članek
So sploh primerni?
Lepotičenje
So sploh primerni?
naslednji članek
Kljub mladosti, se je spravila na svetovne zvezdnike
Obsedena!
Kljub mladosti, se je spravila na svetovne zvezdnike
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska