sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Pokazale so jih

5. 11. 2015; 06.05
Avtor: K.M.
gallery-1446562911-elle-kendall-jenner-birthday-kendall-jenner
Na praznovanju so pokazale številne modne trende.

O praznovanju dvajsetega rojstnega dne zvezdnice Kendall Jenner, smo že pisali. Tam si si lahko ogledala, kdo se je zabave udeležil. Sedaj pa ti bomo postregli še z nekaterimi modnimi smernicami, ki so jih obiskovalke predstavile in z njimi navdušile.

1. Hlače
Dekleta so se odločila, tako Kendall, Kylie kot tudi Gigi, so se odločile, da bodo nosile hlače, v takšni in drugačni obliki. Sestri Jenner sta se odločili za pajaca, le da je mlajša posegla po nekoliko arabskem modelu širokih in nabranih hlačnic v živi barvi, slavljenka pa je imela nekoliko širše hlačnice. Tudi Gigi se je odločila za podobne, le da so bile te samostojni del. 

2. Dekolte
Gigi in Kendall sta se odločili za zelo globok dekolte, morda sta nekoliko celo pretiravali, a moraš priznati, da sta bili naravnost fantastični. Seveda k temu pripomore tudi manekenska postava, ki jo za tak dekolte žal moraš imeti. 

3. Ogrlica
Ogrlica, ampak tista v pravem pomenu besed ''okoli grla''. Tak model je bil zelo priljubljen v devetdesetih letih, sedaj pa je z njo navdušila tudi Gigi. Gre za močno in opazno ogrlico, ki pride direktno okoli grla oziroma tik ob vratu. Nekaj podobnega si je omislila tudi Kendall, le da je bila njena poteza del obleke. 

prejšnji članek
Kako je nastal nov album skupine One Direction?
Obsedena!
Kako je nastal nov album skupine One Direction?
naslednji članek
Kdo je njen idol?
Obsedena!
Kdo je njen idol?
Preberite tudi