Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kako prepoznati ponaredek?

5. 4. 2017; 12.55
Avtor: Ana K.
perfume
Z lahkoto prepoznaj parfum, ki je ponaredek.

Dandanes, ko te raznorazni proizvodi spremljajo na vsakem koraku in oglaševalci bombardirajo z raznoraznimi akcijami se lahko hitro zgodi, da se ujameš v potrošniško zanko. Parfumi so odličen primer, ki te hitro potisne v past, saj ni lažjega kot pa ponaredek ponujati kot original. Da pa se ne bi ujela v prevaro, ti Najstnica predstavlja trike, ki ti bodo pomagali prepoznati ponarejen parfum.

Embalaža
Pozorna bodi na embalažo dišave. Natančno si oglej kakšna bi morala biti in nato primerjaj s to, ki ti je ponujena. Pazi na barvo, vzorce, napise, velikost. Če pride do kakršnegakoli odstopanja, je velika verjetnost, da v rokah ne držiš izvirnika.

Kraj prodaje
Pozorna bodi kje kupuješ parfum. To stori raje v drogerijah, ki so specializirane za to. Tam je namreč velika verjetnost, da ne bo prišlo do prevare. Če pa kupuješ preko spleta ali posrednikov pa je večja verjetnost, da dobiš ponaredek.

Prepoznaj vonj
Če kupuješ preko posrednika zahtevaj tester. Namreč, če boš parfum preizkusila in ugotovila, da ime enak vonj kot tvoja najljubša dišava in če se ne bo razdišal, si lahko prepričana, da je tvoj nakup pravi.

Naj ponarejeni parfumi ne bodo več tvoja težava.

prejšnji članek
Kendall Jenner so napadli kritiki
Obsedena!
Kendall Jenner so napadli kritiki
naslednji članek
Naredi dober prvi vtis
Moj life
Naredi dober prvi vtis
Preberite tudi