sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Si že izbrala svoje?

17. 1. 2016; 06.44
Avtor: K.M.
FS16_BF1_sportmotiv_2193
Trendi obutve, ki jih moraš imeti.

Obutev je vedno pomembna. Velikokrat so za to krivi različni razlogi. Po eni strani morajo biti izbrani čevlje najlepši, kar si jih videla v trgovini. Seveda se mora njihov videz ujemati z njihovo ceno, predvsem, ko plačujejo starši. Pomemben je element udobnosti, saj si ne želiš čevljev, v katerih te bodo bolele noge. Po drugi strani pa je zelo pomembna tudi kvaliteta, na katero žal premalokrat pomisliš.

Zate smo tako izbrali nekaj parov, ki zajemajo vse elemente, razlika je le v tem, da so njihove modne smernice nekoliko drugače usmerjene.


Že kakšno leto je zelo modno, tako pa bo tudi v letu 2016, da kombiniraš športno obutev z različnimi oblačili. Nič ni narobe, če športne čevlje oblečeš na malo bolj modno kombinacijo. Še posebej, če gre za takšne, ki so v izvedbi zeli priljubljene barve. Zračni prostor v peti da le-tej dodatno oporo, kar blagodejno deluje na tvoje celotno delo, predvsem v dnevih, ko večino časa preživiš na nogah.


Pozimi moraš nositi visoke čevlje, predvsem takrat, ko so temperature pod ničlo, ko pada dež, ali takrat, ko pada sneg. Če boš nosila resnično nizke čevlje, ki so nizko rezane, hkrati pa boš nosila še kratke nogavice, boš škodovala svojim nogam, zdravju in trenutnemu občutku premraženosti. Visoki in topli čevlji, s kvalitetnim podplatom, so idealna izbira.

prejšnji članek
Ponovno se je razgalil
Obsedena!
Ponovno se je razgalil
naslednji članek
Kako naj ohranim pozornost?
Moj life
Kako naj ohranim pozornost?
Preberite tudi