oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Za valentinovo ne boš osamljena

28. 1. 2016; 06.17
Avtor: K.M.
valentinovo
Razvajaj se v duhu valentinovega.

Čeprav je do praznika zaljubljenih - valentinovega - še nekaj časa, je konec januarja tisti čas, ko se vse začne vrteti okoli rdeče barve, srčkov, daril in predvsem okoli ljubezni. Si letos tudi ti zaljubljena? Že veš s kom boš preživela vikend okoli 14. februarja in kaj mu boš podarila? Ali pa se boš na ta dan posvetila sebi in se popolnoma razvajala?! Morda imamo rešitev zate. 



Valentinovo je eden izmed najlepših praznikov za zaljubljene, ki smo ga v Sloveniji prevzeli s strani zahodnih kultur. Pisanje pisem, skrivni namigi, da ti je nekdo všeč, šopki rož, dobre čokolade ... 14. februarja se moraš spomniti na ljubezen. Ne glede na to, ali imaš fanta ali ne, je to dan, ko se spomniš na svojo simpatijo, morda narediš, kaj v smeri, da te bo simpatični fant opazil, se družiš s samskimi prijateljicami ali pa se razvajaš sama. 

Darila
V ljubezni darila ne bi smela biti pomembna, a priznaj, da je lepo, ko ti nekdo nameni že najmanjšo pozornost. Na valentinovo so najbolj priljubljene rože in čokoladice, ki so lično zapakirane v paketke v obliki srca. Če imaš nekoga resnično rada, bo odlično darilo tudi iskreno napisano pisemce. Izbereš pa lahko tudi nekoliko drugačno pozornost povezano z ljubeznijo in predvsem z vseprisotnimi srčki. 

Pripravi se na ljubezen
Do nje ti bodo tudi letos pomagali pri podjetju LUSH, saj so pripravili zanimivo valentinovo kolekcijo. Izdelke v katerih sta glavni niti srce in roža, lahko podariš fantu, prijateljicam ali pa si z njimi pričaraš lastno zaljubljeno vzdušje. Priznaj, da so njihovi izdelki neverjetni. 

Masažna ploščica Soft Coeur 
Preprosto odličen desert Ko bosta z ljubljeno osebo uživala v tej ploščati mešanici medu in čokolade, se bosta zagotovo počutila kot dva majhna otroka, ki si v znak naklonjenosti delita čokoladico. Prelomite to srčasto oblikovano masažno ploščico na pol, da pridete do njene mehke sredice, nato pa jo raztopite na nekom, ki si to resnično zasluži.

Soft Couer



Peneča kopel Unicorn Horn
Svetleči se pastelni mehurčki ...
S čudovitimi eteričnimi olji nerolija in sivke si ustvarite čarobno penečo kopel. Čakajo te čudoviti rožnati mehurčki z bleščicami in pisanimi zvezdicami.

Nagradna igra: Osvoji LUSH valentinove izdelke
Le korak te loči od tega, da se osvojiš izdelke iz valentinove ponudbe podjetja LUSH. Vse kar moraš narediti je, da odgovoriš na spodnje vprašanje in se tako poteguješ za penečo kopel Unicorn Horn in za Soft coeur masažno ploščico.
Nagradna igra poteka do 1. februarja 2016. 

V katero LUSH kolekcijo spadata izdelka peneča kopel Unicorn Horn in Soft coeur masažna ploščica?

prejšnji članek
Sploh ni želel biti v skupini
Obsedena!
Sploh ni želel biti v skupini
naslednji članek
Oblikovani so samo zate
Obsedena!
Oblikovani so samo zate
Preberite tudi