zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Oblikovani so samo zate

28. 1. 2016; 04.35
Avtor: K.M.
Najnovejši PureBoost X so oblikovani z mislijo na predstavnice nežnejšeg...
Rada tečeš?

Rada tečeš? Si imela med izborom primerne obutve velikokrat težavo, ko nisi in nisi našla tiste, ki bi se popolnoma prilegala tvoji nogi oziroma tekaškim sposobnostim. Sedaj so na tržišču popolnoma novi čevlji, ki so oblikovani posebej zate - za dekleta. 

Športni copati adidas PureBOOST X združujejo visoko zmogljivost in izbran modni stil. Adidas je s pomočjo znanja in izkušenj športnic iz vsega sveta oblikoval nov tekaški copat PureBOOST X. Eleganten in tesno prilegajoč copat, ki je plod adidasovih večletnih raziskav in testiranj ženskega teka, je ustvarjen za energičen in aktiven življenjski stil. Pri večini tekaških copat gre zgolj za prilagojeno različico moških tekaških copat, najnovejši PureBoost X pa so oblikovani z mislijo na predstavnice nežnejšega spola, torej z mislijo nate. Končni rezultat je kombinacija visoke zmogljivosti in modnega stila.



Z drobno in prilagodljivo silhueto PureBOOST X bo vaš tekaški korak vedno modno obarvan, tvoje stopalo pa bo občutilo udobje tisočerih majhnih energijskih kapsul BOOST™. Poleg tega vmesni BOOST podplat prinaša dodaten naboj energije in s tem poskrbi, da bo tek še naprej ostajal tvoj najljubši način za vzdrževanje telesne pripravljenosti. Model tekaških čevljev se ponaša s povsem novim nepritrjenim lokom, ki prinaša svež videz in nova občutja. Omenjen lok je izdelan iz prilagodljivega in raztegljivega mrežastega materiala, ki se ovija okoli sredine stopala in ga tako optično zmanjša, obenem pa dodaja občutek neprimerljive podpore med vsako tekaško izkušnjo. Zunanji podplat Stretch Web pa je oblikovan na način, da zagotavlja fleksibilnost in naravno gibanje v vsakem trenutku.


Novi PureBOOST X bo od sekunde, ko boš zavezala svoje vezalke pa vse do trenutka, ko boš mirila svoj srčni utrip, poživil vsako tvojo dogodivščino in poskrbel, da boš videti izjemno.

prejšnji članek
Za valentinovo ne boš osamljena
Lepotičenje
Za valentinovo ne boš osamljena
naslednji članek
Pokazal je prvorojenca
Obsedena!
Pokazal je prvorojenca
Preberite tudi