benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Sploh ni želel biti v skupini

28. 1. 2016; 08.43
Avtor: K.M.
zayn-malik-asian-awards-gi
Iskreno ali lažno priznanje Zayna Malika.

Zayn Malik se je pojavil v prvem video intervjuju po tem, ko je pred skoraj letom dni zapustil priljubljeno skupino One Direction. V njem pa se je razgovoril o novem prihajajočim se albumu in o tem, da, žalostno, sploh ni želel biti v skupini, ki ga je dobesedno ustvarila. 

Zayn je priznal, da je spisal skoraj 50 pesmi, a se bo na njegovem albumu pojavilo zgolj 18 - 18 izbranih, ki prikazujejo njegovo resnično glasbeno ustvarjanje. 

Priznal pa je tudi, da nikoli ni želel biti v priljubljeni skupini One Direction. ''Vedo sem želel oditi, že od prvega leta dalje. Nikoli nisem zares želel biti v skupini, prepustil sem se, ker je bilo to takrat tam. Mislim, da so fantje nekako vedeli, predvsem ko se gre o glasbi, da to ni bil moj stil. Seveda niso želeli, da odidem, a me hkrati niso mogli pregovoriti o tem, da ostanem. V tistem trenutku, sem se že odločil.''

Njegove nove izjave so prišle v javnost ravno v trenutku, ko je Louis s svetom delil prvo fotografijo svojega otroka, kar pa je Zayn na družbenih omrežjih tudi všečkal. Morda pa med člani skupine le ni vse tako zelo grozno. 



prejšnji članek
Kaj naj naredim, da se mi bodo lasje svetili?
Lepotičenje
Kaj naj naredim, da se mi bodo lasje svetili?
naslednji članek
Za valentinovo ne boš osamljena
Lepotičenje
Za valentinovo ne boš osamljena
Preberite tudi